Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons
Annonssamarbete med daily sports

Färgglatt i skogen

Nina Campioni workout Daily Sports

En av de bästa sakerna med att ha flyttat ut hit till Enskede är närheten till naturen. Direkt bakom vårt hus så finns det en liten miniskog att promenera i, bygga kojor i eller köra ett hårt träningspass i. Den luften som kommer från skogen – den är smått magisk. Andningen blir bättre och träningen blir bättre. Men – det är som är ÄNNU bättre med att ha flyttat till hus är att jag kan sköta min träning enkelt på min egen trädgård. Visst, grannarna får sig en komisk show men det får man bjussa på…   Nina Campioni workout Daily Sports

Jag älskar träning i många former men så som mitt liv ser ut så är den bästa träningen den som blir av (hej hej klyschan) och då är 15 minuter i trädgården den absolut bästa träningsformen för mig. Ut till äppelträden och kör lite squats och burpees så är det klart liksom! Nina Campioni workout Daily Sports

En sak som gör träningen lite extra rolig – eller ja, gör den mer uthärdlig beroende på vilket humör man är på –  är kläderna jag svettas i! Jag vill gärna att de ska vara färgglada, tekniskt smarta och matcha varandra snyggt. Jag älskar det här klarröda setet från Daily Sports som gör att jag känner mig både stark, fräsch och snygg samtidigt. Och det är banne mig inte så ofta man känner sig stark, fräsch och snygg när man gör sina knäböj, haha. Nina Campioni workout Daily Sports

Daily Sports har tidigare mest fokuserat på golfkläder där man är helt marknadsledande men har nu också börjat släppa de här fantastiska träningskollektionerna som inte bara är snygga utan väldigt genomtänkta i sin design med smarta lösningar för var man kan lägga sin telefon på löprundan till exempel.

Nina Campioni workout Daily Sports

Så, nu är det bara att snöra på sig dojjorna och göra de där förbannade burpeesarna! Heja heja!

Foto: Frida Möller @ Emma Svensson Studio

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/veganlife-now-what/