Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

En helt vanlig onsdag

En helt vanlig dag i livet

Nu ska jag utfärda ett höstlöfte till er kära läsare och det är att bli bättre på att ge inblick i helt-vanliga-dag-grejjer. Ni har ju flera gånger påpekat det att ”det vore kul att få följa med på en vanlig dag” och så har jag läst det helt förvånat och tänkt ”va, kan det va kul verkligen?” och så har jag gjort något försök här och där men aldrig riktigt varit så bra på att slänga upp kameran i tid och otid på en helt vanlig dag. Det är precis som att det känns som att jag inte är intressant nog. Men, jag kan ju inte be er om förslag på vad bloggen ska innehålla och sen skita i vad ni säger!?!? Hallå, så knäppt! Skärpning på mig!

Annons

Så nu kör vi, såhär såg min onsdag ut rakt upp och ner.

Annons

Rocco vaknade 05:00, tack för den. Han har av någon anledning börjat göra det, 05 eller 06 har det varit nu i två veckor. Det är kanon tycker ingen. Men det som är lite positivt med denna utveckling är att en hinner göra massa grejjer på morgonen. Som tex en majjig frulle och hinna ta en ok bild på den. Recept på det kommer snart.

En helt vanlig dag i livet

Och det andra som är bra med en tidig morgon är att man på så vis får äta TVÅ frukostar, speciellt om man har ett frukostmöte bokat. Och det hade jag igår. 8:30 hos Tise på Söder. Här hade Cissi och resten av Tise-gänget dukat upp med gott te och frallor för att berätta vad de gör. Tise är en superapp för second hand och vintage och från och med nu kommer jag sälja mina kläder där. Kom och följ med där tycker jag!En helt vanlig dag i livet

Sen fick jag bevisa att jag är super-fotogenisk tillsammans med typ Sveriges snyggaste. En helt vanlig dag i livet

Annons

Efter det hade jag 5 minuters paus till nästa schemapunkt och kollade då Timehop och kolla vem som dök upp. Asså var så kär i honom för 6 år sen!En helt vanlig dag i livet

Sen mötte jag upp med Beata för att ta lite bilder till ett kommande samarbete kring återvinning av textilier – finns så mycket att lära sig om detta! Coming soon!

En helt vanlig dag i livet

Eftersom vi avslutade med fotograferingen hemma hos oss så tog vi lunchtimmen att dra och slänga ett gammalt kylskåp som inte funkar på återvinningscentralen, se så stark min man är haha, och…En helt vanlig dag i livet

Annons

…dessutom hämta upp lite härliga fynd som jag gjort på Bukowskis. Ska snart visa upp för er!

En helt vanlig dag i livet

Resten av eftermiddagen satt jag här framför datorn, svarade på mail, skrev ett blogginlägg och kunde vinka till grannen.

En helt vanlig dag i livet

Annons

Och eftersom vi någon gång då och då ber barnens fantastiska barnvakt att hämta barnen på förskolan så fick jag och Simone till en timmes datenight i squash-hallen innan det var dags att börja laga mat. Den perfekta dejten kan verkligen vara denna att få till träning samtidigt som man umgås. Så bra och så roligt! Tanken var att vi skulle spelat tennis men det fanns inga lediga banor vid den tiden som vi kunde få till så då fick det bli squash. Inget fel i det!

En helt vanlig dag i livet

På kvällen kom våra vänner tillika arkitekterna Michele och Mikaela på middag, snack och planritningsmys. De hade gjort tre olika förslag på hur man skulle kunna ändra i huset för att ”nå upp till dess rätta potential”. Jag såg nog lite chockad ut när de babblade på om att flytta trappan hit och bygga en vägg dit. Flytta trappa – kan man det liksom!? Så mycket jag inte vet, men så är jag ju inte arkitekt heller. Superkul och peppande att se hur någon annan tänker kring en yta man bor i och som man tror att man ”känner”. Nu ska vi känna in dessa ritningar lite och se vart det hela landar till slut. Kanske gör vi allt, kanske gör vi inget. Kanske får vi inte bestämma själv utan kanske bestämmer våra bankkonton åt oss.

Efter middagen var samtliga väldigt dead meat efter den tidigare morgonen så vi landade i säng runt 21-snåret och han se ett halv avsnitt av Arrested Development innan jag somnade.

Annons

 

2 kommentarer till “En helt vanlig onsdag”

  1. Magdalena skriver: 13 september, 2018

    Superhärligt inlägg! Kul med små glimtar av dagen!


    1. Nina Campioninina.elle.se skriver: 13 september, 2018

      Ja! Vad kul att du tycker av det – ska bli bättre på detta! 🙂


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/kraftskiva-med-amanda-schulman-hannah-widell-och-thomas-sabo/