Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

På mitt skrivbord

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Såhär ser mitt skrivbord ut just idag!

Boken ”En förälders födelse” (reklamlänk via Adtraction) är högst aktuell för mig då författaren Emilia Bergmark-Jiménez precis varit här hos mig idag faktiskt för att spela in podd. Oerhört fin bok!
Hårsnodd (reklamlänk via Apprl) som ALLTID finns med mig – är verkligen inte bra på att bära utsläppt hår?
Ögondroppar – must have just nu. Får inte riskera att ögonen blir torra säger doktorn.
Sy-kit. Jag har gett mig den på att bli bättre på att lappa och laga och har redan lagat ett par strumpbyxor för Essie och satt i nya knappar i min pyjamas. HEJA MIG ändå!!?? Sykit hittar du här.  (reklamlänk via Apprl)
Å så lite fusk när barnen inte är hemma. Dumle. Hur gott?

Annons
Annons

Vad har du på ditt skrivbord idag?

2 kommentarer till “På mitt skrivbord”

  1. Eva skriver: 15 oktober, 2020

    Måste tacka för tipset på Wet hair brush. Fick hem den idag och den är ju fantastisk på blött hår! Inget mer slitande, gled som genom smör. Tack!


    1. Nina Campioni skriver: 16 oktober, 2020

      ÅH!!! Shit vad glad jag blir att du testat och också förstår vad jag menar – jag tänkte på det senast idag när jag kammade Essies hår, alltså hon som brukar SKRIKA reagerade inte ens på att jag kammade håret, så sjukt bra!! Så kul och SÅ glad att du också testar och gillar – kul att du hörde av dig och berättade det! <3


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/barnen-och-traning/