Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Ekologiska nyheter från mode och skönhetsvärlden

En ny vända med ekologiska nyheter - here you go!

Har det hänt något på ekofronten på sistone kanske ni undrar? Ja, men det händer ju saker precis hela tiden skulle jag vilja säga och tänkte tipsa om tre nya härligheter på skönhets – och lifestylesidan och här kommer det!

Annons

Läs gärna också: Så blir du mer hållbar

Le couvet

Annons

Le Couvent är kanske inget nytt märke för doftnörden men helt nytt på marknaden i Sverige. Det här är ett helt veganskt varumärke som fokuserar på rejäla dofter, mjukgörande krämer och läckra doftljus. Jag har tjuvsniffat lite och det är väldigt härliga och lyxiga dofter men med en något mer human prislapp än vad den här typen av dofter brukar ligga på. Även unisex! Kommer säljas exklusivt på Kicks!

Läs gärna också: Senaste nytt kring eko-mode

Eko flaska

En produkt jag vågar kalla revolutionerande är den här vattenflaskan från S’well. Jag har den själv på kontoret och den FUNKAR verkligen så bra. Den håller alltså kall dryck kall i 24H och varm dryck varm i 12H. Du kan läsa i bilden ovan alla smarta fördelar den har. Rekommenderas.

Annons

En annan sak som blivit en hit är Lush nya bubbelbadspenslar. Ni fattar ju att Essie älskar. De ser alltså ut som en pensel med målarfärg och färgar både vatten och skum i dessa härliga färger samtidigt som det gör dina barn rena och det med hjälp av veganska och gjord av naturliga ingredienser. What’s not to like?

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/bedroom-dreams/