Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

#OOTD – drömmigt mönster

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Dagens outfit med Nina Campioni

Jag är kär i ett nytt designmärke på den svenska modescenen – nämligen Ores! Ores är grundat av Lisa Thörnqvist som brinner för miljö och hållbarhet, allt som hon designar måste vara tillverkat på ett miljövänligt sätt samtidigt som hon arbetar hårt för att få till en schysst tillverkning. Jag tycker hennes plagg är så otroligt vackra och inspirerande. Som den här vackra klänningen där mönstret är handgjort av riktiga blommor – I mean…hur magiskt!? Så har ni ännu inte upptäckt denna designer och detta märke – missa icke!

Annons
Annons

Dagens outfit med Nina Campioni

Läs gärna också: Så shoppar du hållbart

Dagens outfit med Nina Campioni

Läs gärna också: 11 hållbara favoriterDagens outfit med Nina Campioni

Annons

Läs gärna också: Hållbara favoritkonton på Insta!Dagens outfit med Nina Campioni  Dagens outfit med Nina Campioni

6 kommentarer till “#OOTD – drömmigt mönster”

 1. Julia skriver: 10 juli, 2019

  Ursnygg, både du och klänningen! Uppskattar verkligen hållbarhetstips. Själv är jag ett fan av Everlane och är superimpad av Elizsuzann och hur hon som bossar jobbar med hållbart företagande!


  1. Nina Campioni skriver: 15 juli, 2019

   åh tack! Visst är den magisk!? Wow, hade inte koll på Elizabeth Suzann – tack för tipset. Everline är ju SÅ bra på transparens också, älskar det!! Ger också hopp om framtiden, det GÅR att göra mode etiskt och hållbart!


 2. Magdalena skriver: 10 juli, 2019

  Nina! Kan du inte föra ett inlägg om dina tatueringar? Blev så otroligt nyfiken nu när flera skymtade i det här inlägget. ?


  1. Nina Campioni skriver: 15 juli, 2019

   Åh vilken bra idé!! Älskar när ni kommer på inlägg åt mig, hehe, sån lyx! Tack!


 3. Isadora skriver: 11 juli, 2019

  Blev först nyfiken på Ores och sedan jättebesviken när jag tittade in. Ännu ett märke med svårburna oversize-snitt i tråkiga färger. Passar enbart på smala modeller, på normalbyggda personer kommer tröjorna att se ut som om man köpt för stort för att gömma sig i. Något så opraktiskt och dyrt som en ofodrad vit byxa i råsiden borde inte tillverkas, hello troskant och konstant kemtvätt. Det enda coola är klänningstrycket, varför inte göra en kortärmad V-ringad blus av ett sådant härligt tyg, ett plagg som man verkligen kan använda om och om igen till dräkt, kostym, jeans eller kjol? Då stämmer verkligen ppa:n även om den skulle kosta 2 papp.


  1. Nina Campioni skriver: 15 juli, 2019

   Ah vad synd! Men vilken bra feedback! Jag har hittat flera bra plagg där som jag använt mycket men kan absolut hålla med dig i din kritik nu när du påpekar den – mycket bra insikt!! Ska framför den till designern!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/paddla-kanot-i-blekinge/