Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Drömmen om ett orangeri

Ok, jag är väl inte ensam om att drömma om ett orangeri? Fatta vad mysigt med ett riktigt stort ett där man kan ha kräftskivor, stora middagar och vinterfrukostar. Och jag tänker att det kan väl inte vara så himla svårt att bygga själv, eller!? I somras körde vi runt lite nere i Blekinge och stötte på två fina lösningar som man ju LÄTT (eller typ iaf inte omöjligt) skulle kunna fixa själv?

Annons

Eftersom vi inte har en herrgård med tillhörande tunnland mark här i Enskede så tänker jag att drömmen kanske får färdigställas nere i Blekinge där vi har lite mer yta att röra oss på. 

Annons

Lite cementblock liksom och så kör man? Man behöver kanske vara ett gäng starka personer för att inte glaset ska falla ihop när man sätter upp det men det kan man la lösa!?

Vinranka är ju en perfekt växt för skydd mot solen, vi har ju det över vår pergola och det skuggar så sjukt bra och växer som ogräs dessutom så man kan typ få rankan att växa åt det håll man vill. Perfekt. 

Annons

Sista bilden är snodd från Pinterest men alltså HUR mysigt!?! Tänk det där ljuset…varmt och inbjudande. Åh, måste fixa detta!! Är det någon av er som har ett orangeri?

Dela på:
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fyra-saker/