Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fem för hemmet

Inlägget innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här >

Du som hängt med flitigt i bloggen är medveten om att jag har gått och blivit en keramiktantalura. Ni vet en sån som inte kan gå förbi en vacker kopp utan att hjärtat dunkar lite fortare!? Inte?? Hmm, ja i alla fall råkar denna åkomma ha nästlat sin in i min kropp och jag, jo, jag trivs rätt bra med det faktiskt. Det enda deppiga är att man ju inte KAN köpa allt man ser och vill eller hur!? Nåväl, drömma går ju så därför har jag samlat ihop några favoriter just nu varav en eller två kanske kan få komma hem till oss.

Annons

Gillar keramik i olika färger, smart att man kan få dem matchande i samma set, från Madam Stoltz (reklamlänk via Apprl)
Den här muggen bara skriver TA MED MIG HEM! eller hur!? Från Åhléns. (reklamlänk via Apprl)
Vackert set från H&M som är lite samma stil som ovan, kanske snyggt att matcha ihop? H&M Home.  (reklamlänk via Apprl)
Urläcker bringar som också kan dubbeljobba som vas! från House Doctor (reklamlänk via Apprl)
På tal om läcker, vad sägs om en den här underbara vasen från Jotex (just nu rea). (reklamlänk via Apprl)

Annons

Å så några extra godbitar:

Dela på:
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/skonaste-setet-i-manchester/