Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Digitala modeveckan

Imorgon börjar Stockholm Fashion Week men istället för att ha en hög med inbjudningar i vackra färger och material, sitta med schemat och kolla när man ska hinna äta emellan visningar och planera outfits att ha på sig så kommer årets modevecka ske digitalt. Med andra ord: JAG KAN GÅ PÅ MODEVISNING I PYJAMAS WOHOOOOOO! Och detsamma gäller dig – även du kan klicka in dig på länkarna och hänga med på visningar och föreläsningar och annat kul och viktigt. Bra va!? Här hittar du schema och all info! Ses på frontrow!

Annons

Anledningen att den sker digitalt har som du kanske redan misstänkt, såklart väldigt mycket med pågående pandemi att göra, men det är också så att Stockholm Fashion Week nu lanserar sig självt som en mer progressiv modevecka som går emot de mer klassiska modeveckorna. Jag tycker det känns spännande, känns helt rätt att Stockholm är den plats där man tar nya steg i utveckligen – nästa steg är ju att få in än mer hållbart tänkande i hela modebranschen, men det kommer! Hoppas jag.

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/grannskap-bad-och-second-hand/