Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

digiBarn

TIPS: Imorgon öppnar mässan Underbara Barn sin digitala variant digiBarn. Sveriges största barnmässan och jag och Vattnet Går är med på programmet. Att gå på mässan är helt gratis och under helgen kan du lyssna och se på två mässexklusiva avsnitt av podden.

Annons

Det ena är med Carin da Silva som gäst där Carin berättar om sina upplevelser med sin andra graviditet och förlossning. Och det andra är något som jag tror många föräldrar är intresserade av, nämligen barn och skärmar. Jag samtalar med beteendevetaren och experten på barns utveckling Paulina Gunnardo om just det och varför ordet skärmtid kanske är lite förlegat. Superintressanta samtal båda två – missa inte det – du hittar dem här!
Du kan alltså gå på en hel mässa utan att trötta ut benen, så himla smart!

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/sasongens-8-snyggaste-varmaste-skjortjackor/