Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

#OOTD – stickad klänning

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Ber om ursäkt för gryninga bilder – herregud, det är inte skitenkelt att ta fina bilder med timer på eget stativ. Jisses, ja ni vet att jag inte är någon mästerfotograf direkt. Men skit i det nu och låt oss prata om stickade klänningar. Det är ju ändå gudinnans present till kvinnan. Dels värmande och gött, dels töjbar och följer kroppens former heeeelt perfekt. Älskar. Älskar också Petra Tungårdens väldigt fina stickade klänningar – kika in. 

Annons
Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/7-ekologiska-favoriter/