Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Bye Bye Sofis mode

Skärmavbild 2014-12-02 kl. 19.21.32Som ni kanske redan har snappat upp så är det nu officiellt att Sofis mode läggs ner! Känns ganska naturligt efter att vi utvecklat The You Way på nätet och när verkligheten för printmedia ser ut som det gör, dvs något nedåt.

Annons

Vad innebär det här för mig då, kanske ni undrar? Jo, en massa nya spännande roligheter. MEN, det kan jag tyvärr inte berätta om än. Lovar att göra det så fort jag kan och får.

Vill verkligen tacka alla er läsare som följt med på Sofis modes resa och då menar jag inte bara ”resa” utan verkligen RESA – en del av er följde med oss ända till New York flera gånger för att shoppa, dricka drinkar och springa lopp i Central Park. Hur underbart har vi inte haft det ihop!? Stort tack för allt stöd. Till er alla som någonsin läst ett nummer av Sofis mode, varit inne på någon av våra bloggar eller kollat in Dagens Look på nätet. Ni är fantastiska! <3

Annons

Skärmavbild 2014-12-02 kl. 19.28.23

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/feber-go-away/