Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Sommar i skärgårn

En härlig sommardag i Karlskrona skärgård

Här följer lite bildbonanza från dagens lilla utflykt! Vi tog klassiska båten Axel från Nättraby in till Karlskrona och käkade lunch och åkte hem igen. Sämre kan man ha det.

En härlig sommardag i Karlskrona skärgård

Bländande vacker utsikt, både Essie och skärgården.En härlig sommardag i Karlskrona skärgård

Annons
Annons

I stan köpte vi också en håv så då fick vi stanna och fiska lite maneter på vägen också – alla maneter är numera tillbaka i havet och mår bra.  En härlig sommardag i Karlskrona skärgård

Rocco somnade gott. En härlig sommardag i Karlskrona skärgård

Essie tog ett snack med fiskargumman på Fisketorget  En härlig sommardag i Karlskrona skärgård

Annons

Själv kände jag mig toast idag – det syns faktiskt på mina ögon att jag inte är helt kry. Glansiga liksom. Har sedan några veckor tillbaka ändå känt att det varit på väg åt rätt håll men idag kände jag mig sämre igen, hoppas innerligt att det bara beror på dålig sömn två nätter i rad och att det är som bortblåst imorgon! En härlig sommardag i Karlskrona skärgård

Har du inte besökt Blekinge skärgård så skriv upp det på listan – otroligt vackert och lugnt!

En härlig sommardag i Karlskrona skärgård

Som en skänk från ovan tog mormor och morfar barnen på en fisketur på kvällen så att jag fick ligga ner och vila en stund, evigt tacksam för dessa små pauser här och där.

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/sommarklanning-by-malina-lindex/