Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Black Lives Matter – IGEN

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle behöva göra en sånhär post igen. Lite naivt kanske, men jag tänkte ändå att NU är måttet fanimig rågat, nu kommer förändring ske, nu är det slut. Men icke. ICKE. Ännu en svart man har nu blivit skjuten i ryggen med FLERA skott mitt framför ögonen på hans TRE BARN. Alltså. Jag kan f ör mitt liv inte finna rätt ord för vad jag känner mer än extrem ilska. Enligt vad som sägs nu ska Jacob Blake också ha försökt ingripa under en misshandel och sedan då själv blivit skjuten av polis. Jag vet inte om det stämmer och det spelar egentligen inte så stor roll. Inte ens om han själv misshandlat någon så ska väl det här övervåldet från en polis behöva ske? Fy fan. Tar hjälp av tre smartare kvinnor än mig att finna de ord jag söker. #blacklivesmatter

Annons
Annons

Annons

3 kommentarer till “Black Lives Matter – IGEN”

 1. Anna skriver: 28 augusti, 2020

  Vad är det med världen? Det är så mycket som är så fel! Men det känns ändå som det finns hopp! ???


  1. Nina Campioni skriver: 31 augusti, 2020

   Ja det är så mycket som är helt upp och ner men som du säger – vi är på rätt väg ändå, hoppas jag!!!


 2. Anna skriver: 28 augusti, 2020

  Yey! ?❤️ Ja nu känner man att vi alla människor hör ihop tycker jag. En värld av kärlek, det måste vara möjligt!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/my-michaela/