Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Beyoncé Black is King

Ingen (?) har väl kunnat undgå att Beyoncé äntligen släppt ännu ett visuellt album, Black is King – yey! Obs jag har själv ännu inte sett det pga har inget inlogg till Disney+ där då det här albumet exklusivt finns MEN det hindrar ju en inte för att bildgoogla järnet för att ändå få en sneak peak över hur det kan tänkas se ut. OCH så har du kanske heller inte missat att Beyoncé i filmen bär en klänning från ingen mindre än den svenska designern Selam Fessahaye – mäktet! Läs mer om den saken här. 

Annons

Även svenska designern Stina Randestad har har plagg med i Beyoncés visuella album – se mer och läs här!

Annons

Eftersom det blir allt svårare att få till en bra Veckans Bäst Klädda-lista just nu så tänkte jag att vi istället denna söndag kan gotta ner oss lite i Beyoncés flärdfulla Black is King-värld och spana in ett gäng av de looks som hon bär i den visuella filmen. Det är en fullständig explosion av coola looks – se bara. Ovan leopardbonanza är skapad av Valentino.

Här dricks det te med mamma och Kelly Rowland bland annat klädd i Erdem.

Denimlooken ovan är designad av Michaela Stark och hon säger såhär om denna ära: ”I am so beyond grateful to have my outfit included in such a powerful film with such an important message.”

Annons

Asså ögonbrynen!! Smycke och kedje-experten Laurel DeWitt ligger bakom inte bara den här läckra looken utan också…

…den här!

Mäktiga mönster från Mugler. 

Kejsarrinna på häst i ko-print av Burberry.

Annons

Fjädrar i mängder från Ashi Studio som hälsar:  ”Mr. Ashi was honored to create this elaborate hand-made embroidered piece which took 70 hours of work.”

Läcker look av Loza Maléombho som säger: ”I could sit here and visualize Beyoncé in one of my pieces, I’ve done that… but never in my wildest dreams did I imagine her KILLING afrobeats dances and embrace African culture all the way through the way she did in one of my pieces!!!”

Maxilove med mängder av tyll av designer Molly Goddard. 

Glittrande och gnistrande jobb av D Bleu Dazzled som twittrar: ”oh man, seeing my work like this has me fittin to flatline.” 

Läcker bodysuit skapad av Marine Serre.

Annons

Och så avslutar vi med att ännu en gång njuta av mixen Queen B och Selam Fessahaye – så jäkla stort! Vilken look är din favorit?

2 kommentarer till “Beyoncé Black is King”

  1. malin skriver: 24 augusti, 2020

    Hon är verkligen överskattad!


    1. Nina Campioni skriver: 24 augusti, 2020

      Whaat, varför då?


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fredagsviben-127/