Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Bergsvandring i Bergen

Ja vi var ju i Bergen för att fira min kära mor som fyllde 70 bast! Och eftersom hon är en frilansare av rang så passade det ju allra bäst att åka någonstans där man spenderar tid i naturen och i rörelse! I Bergen får man allt det på ett bräde. Så förutom fjordandet så tog vi en tripp upp på ett av bergen som ramar in staden.

Annons

Vi åkte ett såntdär litet tåg som tar en uppför i ett nafs, man kan såklart gå också men med tanke på en tvååring som vi hade fått bära och ett gäng 5-8-åringar som är bra på gnäll så tog vi tåget upp och gick istället ner.

Annons

På köpet fick man kill i magen och en vacker utsikt!

Väl uppe på toppen ösregnade det förstås men det hindrade inte oss att knäppa av ett gäng selfies.

Hello!

Annons

Vi träffade på lite getter som bodde uppe på berget där det också fanns äventyrsbana att leka på och troll att speja efter. Efter lite fika så började vi vandringen nedåt vilket var perfekt lagom för 5-åringar och 70åringar men 2-åringen somnade i famnen så det blev rejäl träning för föräldrarnas biceps.

På vägen stannade vi för att smaka på vattnet som rann nerför – det smakade kallt och jord. Och eftersom vi inte vill göra saker lätt för oss så gick vi ”off-trail” och halkade runt i skogen på vägen ner. Roligt men kunde på riktigt ha slutat i lite benbrott. Nåväl, det gick bra!

Väl nere i staden kom vi på att vi glömt ta en familjebild. Inte det enklaste med trötta barn så den första blev så här, haha, klassisk familjebild.

Annons

Den andra litelite bättre med solkatt och allt! En härlig dag på berget!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fjord-cruise-bergen-norway/