Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Bedroom dreams

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Dream bedroom

Det var ett tag sen vi hade tid att prata hus nu!! Det måste vi ju ändra på! Men det är lite så att allt legat lite på is de senaste veckorna. Det var precis som att luften gick ur efter tyå två veckor av nonstop upppackning, fix och grejjande. Till slut bara satte vi oss på soffan och kom in upp förrän äpplena höll på att dö på träden. Men nu börjar vi komma igång igen. Vi har haft en byggarbetare (eller vad heter det när någon liksom håller i själva ombyggnaden men inte gör arbetet själv? Arbetsledare?) hemma som har kollat runt lite, det är några smågrejjer som vi redan nu vet att vi vill och behöver hjälp med. Bland annat ta ner en gammal platsbyggd garderob som finns kvar sen 50-talet och tar upp enorm plats i sovrummet. Eftersom den är byggd från golv till tak så vågar vi inte riktigt slå ut den själv eftersom de ser ut som att hela taket kommer lossna då plus att vi också måste lägga en bit nytt golv där garderoben varit eftersom det då inte finns några plankor där. Dessutom kommer det bli ett hål i väggen rakt in till Essie och Roccos rum så där måste också lappas lite. Saker som är lite över vår kompetens helt enkelt.

Annons

När det väl är klart så kan vi sätta igång med att måla både vårt och barnens rum. Ska bli så kul! Jag är dock lite kluven i färgvalen.

Ps: Hur snyggt med en klädhängare som går runt hela sovrummet som i bilden ovan??

Annons

Dream bedroom

Ska man antigen gå för mörka väggar och lite ljusare golv!? Det ser så murrigt och vackert och lyxigt ut tycker jag. Vad tycker ni? Älskar också heltäckningsmatta, det gör dock inte italienaren så där får jag nog lägga mig platt. Tror jag. Om inte någon kan komma på ett smart sätt att få honom att tro att han vill ha det? Haha.

Dream bedroom

Så snyggt med det mörkgrå, massor med gröna växter och sen ha linnetoner på bäddtextilerna. Dream bedroom

Det här gröna är ju också så läckert. Snyggt med rosa till också.

Annons

Dream bedroom

Överlag är ju rosa jordens bästa färg för inredning!?! Alltså älskar!!Dream bedroomDream bedroom

Om italienaren får bestämma skulle det bli vita väggar i hela huset. Jag tycker det känns lite tråkigt. Men man kan ju få det väldigt snyggt med vitt eller någon ljus grå också.

Dream bedroom

En ljus grå blir ju väldigt fin om man bäddar med tex en grön ton och kör med fina trädetaljer.

Annons

Dream bedroom

Läcker detalj för sovrummet vore en fin öppen träbänk. Kanske inte så förbannat praktiskt men snyggt!

Dream bedroom

Lite härliga sovrums-grejer som jag satt på min önskelista:

Annons

2 kommentarer till “Bedroom dreams”

 1. Karoline White skriver: 13 september, 2018

  Om du gillar det murriga tycker jag ni ska kolla på grå toner med mer gult och rött i. Även om mannen din vill måla om i vitt så finns det fina varma kulörer som uppfattas vita men går lite mer åt grått eller beige. Och då måla in dörrar och allt. Supersnyggt! Fint att då matcha med grått, rosa, grönt. Och det bästa är ju att testmåla. Ljusinsläpp och hur ljuset studsar utanför fönster gör ganska mycket för färgen på väggarna inne. Men Jotun har fina färgkartor. Kika 🙂


  1. Nina Campioninina.elle.se skriver: 13 september, 2018

   Åh du vad bra tips – vi har altid varit för lata för att provmåla! bör man ju verkligen göra!
   och supertips med att få in gult och rött i…ska tänka på detta! tack darling!! Kram!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/weekend-pa-en-tisdag/