Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Halloween 2020

Hej måndag – vilket busväder vi har!? I alla fall vaknade jag tidigt i morse av att vinden stökade runt huset, barnen var svårväckta och gnälliga och allt kändes verkligen bara MÅNDAG. Men, det måste det ju också få vara då och då eller hur!? Hoppas i alla fall att du har haft en riktigt bra helg – blev det någon Halloween-fest för dig? Eller blev det mer lugnt med Alla Helgona-ljus på kyrkogården? Berätta!

Annons

Vi var i Kalmar hos min bror och drog ihop en mindre Halloween-middag där jag klädde ut mig till obehaglig men snäll häxa. 

Annons

Essie ville ju vara Draculaura och efter lite fynd på Stockholm Stadsmission och hjälp från mäster-sömmerskan mormor så blev det rätt likt till slut. Essie var väldigt nöjd och det är ju huvudsaken! Never min den oerhörda röran bakom, haha. 

Dracula, min bror, serverade supergod chili!

Lite hjärna till middag också ska man naturligtvis ha! Dvs blomkål i vatten med lite karamellfärg. Enkelt!

Annons

Det här var kvällens höjdpunkt och-eller lågpunkt. Sååååå vidrigt, jag klarade inte ens av att smaka. Krossade digestivekex med ”bajskorvar” rullade av chokladbollssmet. Så jäkla bra!

Och så lite söta spindlar och fladdermöss!

Annons

Happy Halloween från familjen häxa/dracula-och laura. Rocco totalvägrade att klä ut sig så han fick helt sonika inte vara med på bild. Så kan de va!

2 kommentarer till “Halloween 2020”

  1. Carro skriver: 03 november, 2020

    Vi tände ljus på graven för nära och kära på fredagen. ❤ Barnen hade en liten Halloweenfest på lördagen. Jag pyntade med girlangpumpor och spindelnät. Hos oss hade vi en zombie, ett rött skelett, batman, vitt skelett och dracula. De festade på popcorn och godis, dansade och hade kul. Själv hade jag häxhatten på. 🧙😊


    1. Nina Campioni skriver: 03 november, 2020

      Åh det låter som en riktigt härlig blandning av halloween och all Helgona!! Härligt!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/veckans-bast-kladda-110/