Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Babyshower och Tjejmilen

Helgen i bilder

Men hello måndag! Nu är jag på KONTORET – känns helt sjukt! Jag har ju haft en kontorsplats hela året men har i stort sett aldrig varit där (hej pengaslös!) pga Rocco men nu när han börjat förskolan så har jag tänkt att jag ska ha min bas här. Det känns så himla härligt faktiskt att ha en plats att faktiskt gå till även om jag också älskar att jobba hemifrån. Nu har jag ju dock spenderat de första två timmarna av denna arbetsdag med att babbla med Anja som sitter här bredvid, så får de hur bra det här är för arbetstempot, hehe.

Annons

ANYWAYS..nu till helgen som ju blev en riktigt härlig sådan. Jag inledde lördagen med att svettas Djurgården runt med Tjejmilen och Plan International. Jag gick in med inställningen att ”det är okej att bryta ett lopp, det är okej att bryta ett lopp” – mycket för att jag var förkyld, inte har löptränat på två år och också har knäproblem. Complain much? Men – när jag väl kom på plats och mötte upp med det här grymma gänget som sprang ihop för flickors rätt till sina egna kroppar (hur självklart!!?!) så blev jag ändå så pepp att jag sprang hela milen – förutom 1 kilometer då jag var tvungen att ta av mig skorna och gå pga extremt skoskav. Jäkla skor alltså! Till slut rullade jag in på 1:01 och det får en ändå vara nöjd med tycker jag! Nu är jag så peppad på att dra igång träningshösten – Alex – I’m coming for ya!

Annons

Helgen i bilder

Agneta med en smarrig photobomb!!Helgen i bilder

Efter milen åkte jag raka vägen till söder för att överraska Camilla med en urhärlig babyshower! Det var presenter, bubbel och tårta (ej vegansk) och bara såntdär härligt tjejhäng som man ju älskar mer än livet självt ungefär. Helgen i bilder

Annons

Bäst gänghäng!Helgen i bilder

Alltså kolla vad fin tårta! Maräng!!Helgen i bilder

Vi firade att Flora snart kommer till oss! <3

Annons

Resten av helgen innebar trädgårdsarbete – mer om det snart, lite vuxenbråk, lite barnbråk och en lång italiensk brunch med vänner på the Winery som var superhärligt MEN hade extremt otrevlig serveringspersonal – alltså, jag brukar verkligen inte skriva om sånt här men känner ändå att när man kommer till en restaurang som man betalar en hyfsad peng för att få äta på så vore det ju trevligt om man kände sig välkommen och inte som att man är där för att förstöra personalens dag. Riktigt jävla oförskämd personal helt enkelt (obs inte köksgänget för de både pratade och log och var välkomnande).

Hoppas ni alla hade en riktigt fin helg, nu kör vi måndag!

4 kommentarer till “Babyshower och Tjejmilen”

 1. Ulrika skriver: 03 september, 2018

  Oppps… är man vegan och ägg och mjölkprodukter erbjuds…äter man medhavd banan:))


  1. Nina Campioninina.elle.se skriver: 04 september, 2018

   hahaha bra tips!! borde alltid ha banan med mig – men helt ärligt, det är SVÅRT vid dessa sammanhang!?! Ska prata mer om detta senare i veckan!


 2. Mikaela skriver: 09 september, 2018

  Hej Nina! En fråga, på stories så det ut som om du hade en underbart blommig klänning på babyshowern? Var kommer den ifrån?


  1. Nina Campioninina.elle.se skriver: 10 september, 2018

   Hej hej!
   Åh ja, den är så fin! det är den här https://nina.elle.se/ootd-wedding-ready/ och är tyvärr inköpt förra våren så finns inte längre men märket och deras klänningar hittar du här:
   https://www.oui.com/products/kleider

   kram!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/veckans-bast-klada/