Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Konfetti och skogspromenader

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Hej på er, välkommen till en ny vecka!! Själv inleder jag den genom att jobba hemifrån, så här sitter jag nu i pyjamas och morgonrock och knappar på tangenterna. Just i detta nu njuter jag till FULLO över frilanslivet.

Annons

Helgen då!? Vad gjorde ni? Jag gick mest omkring och var irriterad över att jag inte var ute hela tiden pga så otroligt fint väder? Haha, kul att jag kan livsnjuta… nä men på söndagen hade jag någon vision av att vi skulle vara ute i skogen och mysa, grilla korv eller nått kanske. Men det slutade med att vi var i parken (tråk) i ca 30 minuter och sen in igen. Så sen var jag irriterad resten av söndagen. Haha. Fast jag gick ut och fixade lite i trädgården en stund i alla fall, sen höll vi på att rensa garderober, lägga upp sommarjackor osv på vinden och allt sånt som man borde göra en regnig dag. Ja, ni hör ju, jag har inte släppt besvikelsen över innedag än, haha. Jajaaa..

Annons

Lördagen då? Jo, vi skulle äntligen träffa bäztiz-gänget som vi inte träffat sedan innan Italien (galet) då bäzitz barn Maj fyllde 4 år!

Det blev tårta, lek, smörgåstårta (alltså MUMS!), vin, babbel och vinterplanering. Så nu har vi bokat både julbord och halloween-fest.

Annons

Cajsa tipsade sedan efteråt att ”köp aldrig hem konfetti”. Haha.

På väg hem från kalaset stannade vi på BEA och köpte en massa ostar för att sen åka hem och göra varsin toast till barnen som de åt framför brasan med varsin iPad i näven (japp, även vi slarvar med skärmtid då och då) och så moffade jag och Simone olika ostar tills magarna stod rakt ut samtidigt som vi kollade på Versace-mordet på tv. Skön lördagskväll ändå!

Annons

Måste bjuda på två bilder från i torsdags också även om det inte direkt tillhör helgen. Men, av en händelse så hamnade jag bredvid Nina Rung till bords och OJ vilken underbar människa. Jag tror vi pratade nonstop – så jäkla smart, rolig, inspirerande och allmänt härlig. Undrar om det är för tidigt att sms:a henne? Mvh nykär.

Rolig detalj var att bredvid Nina satt en kvinna som hade en sååå vacker klänning, och jag tänkte när jag såg henne ”oh wow, hon har en Iris van Herpen-klänning” – visade sig senare att det VAR Iris van Herpen i egen hög person. Ja, jösses. Anledningen till att vi inte pratade var för att musiken var så pass hög att det var omöjligt att prata med någon annan än den som satt närmst men jag önskar att jag tagit sats och skrikit lite – hade varit roligt att ha pratat med denna otroligt kreativa människa!

UPDATE: grym läsare (tack) uppmärksammade mig nu på att det inte alls är Iris som sitter där och jag inser att det antagligen måste varit så att hon jobbar med Iris men att hon inte ÄR Iris.. hög musik som sagt. Hahah, herregud. Fake news!

Jag och finfina Valerie! Jag hade på mig den här toppen från H&M Conscious Exclusive (reklamlänk via Apprl) och nått år gamla guldbrallor som jag letade upp i garderoben!

Annons

2 kommentarer till “Konfetti och skogspromenader”

  1. angie skriver: 07 oktober, 2019

    Menar du kvinnan som sitter 2 steg till vänster på bild om dig? Det är ju inte Iris Van Herpen.. Hon ser ju ut såhär: https://img.washingtonpost.com/rf/image_1484w/2010-2019/WashingtonPost/2015/10/15/Others/Images/2015-10-15/Iris_van_Herpen_1331444932905.jpg?uuid=rDu7lHNoEeW6FDGPjoei_A


    1. Nina Campioni skriver: 07 oktober, 2019

      Ämäään haha då blev jag lurad!! Bra där – tack för hjälpen att reda ut detta!!! Kanske det var så att hon jobbade med Iris då – det var som sagt så hög musik och någon hade pratat med henne och förstått det som att hon VAR Iris men då hade hon säkert sagt att hon jobbade för henne då. Herregud, röra! Tack då ändrar jag!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/veckans-bast-kladda-67/