Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

A day in the life

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Halli hallå tänkte ta er med till gårdagen en sväng och ta del av vad jag pysslade med hela dagen! Äntligen har Simone blivit så pass kry i kroppen att han numera kan följa Essie till skolan och vara back on track på mornarna vilket gör att dagarna börjar i mycket mer harmoni för mig. Jag kan till och med ligga och dra mig en sekund innan jag stiger upp – bara det.

Annons

Efter lämning fotade jag av ett gäng nya Nuggets som nu kommer komma upp de följande dagarna, missa inte det! Sen drog jag in till stan – denna oas som man så sällan besöker numera i Covid-land, satte både på mig smink och uppstyrda kläder minsann. Jag hade möte med Elena på Bukvy och pratade om framtiden, det har ju varit ett otroligt tufft år för många små (och stora) företag men tycker Elena var full av framtidstänk och peppad på att vända detta skitår. Kul!

Annons

Vi käkade på Urban Deli som ju också har vackra och svindyra blommor men det tyckte jag att jag borde unna mig – synd bara att jag inte tänkte på att jag skulle ränna runt på stan hela dagen, men de klarade sig oväntat bra. Se så fina!!

Emellan möte med blomshopping och nästa punkt på agendan fick jag ett jobbigt besked som jag kommer berätta mer om nästa vecka och därför kom blommorna extra väl till pass.

Annons

Senare på eftermiddagen hade jag och Andrea en superrolig live-sändning inifrån Lexingtons tjusiga butik på Birger Jarlsgatan och det fina med det var att temat för sändningen var JUL! Och efter det jobbiga beskedet och hur hela världen är som den är just nu så kände jag verkligen exakt hur mycket jag behöver och längtar efter julen nu. Det var så sjukt fint att få dyka in i allt det här röda, saker i flanell, vacker dukning som påminde om min barndoms dukar, ljus som doftade kanel. Alltså, det bara tog tag i hela min kropp och gav mig den kram som jag så desperat behövde. 

Om man känner samma sug som jag så kan man med fördel klicka in sig här och få 20% rabatt (reklamlänk via Apprl) på alles med koden HOLIDAY20 (gäller hela dagen). Alltså hur fin är inte den här dukningen? MYS!

Jag hade på mig den här klänningen (reklamlänk via Apprl) (megaskön) och den snyggaste mockajacka/skjorta (reklamlänk via Apprl) jag sett. SYND att jag inte fick ta med den hem, hehe. 

På kvällen varvade jag valet (Biden leder både i Pennsylvania och Georgia nu, yeeeeehaaa) med att prata med er på insta om mat för barn, jag fick så sjukt mycket bra tips från er på rätter som både vuxna och barn gillar. SÅ uppskattat och kul att det engagerar!

Annons

OCH vet du vad jag mer gjorde igår – mycket pga inspirationen tidigare under dagen: beställde årets julgran!! Jag beställde den till första advent som vi brukar, jag vill gärna ha granen så länge det bara går eftersom det är det mysigaste som finns att tända den i den mörka decembermorgonen och njuta av ljuset som strålar ut i hela rummet. Gahhhh vad jag längtar!

Jag beställde den som alltid (i alla fall som alltid sen jag blev vuxen nog att ha egen gran hemma, hos mamma och pappa hugger vi såklart egen) från Smålandsgran. Min vän Anna och hennes pappa driver detta företag som odlar ekologiska granar av absolut finaste kvalle och jag har nu fått äran att ge alla er 100kr rabatt på alla granar som dessutom levereras hem till dig och du kan dessutom beställa upphämtning, så smart. Använd koden NINAJUL så får du rabatten. Man kan också använda den rabatten om man behöver julgransfot eller annat till granen – då på den här sajten. Ho ho ho.

Gud nu blev det mycket köphets i det här inlägget, det var inte helt meningen – ärligt – men kändes dumt att inte tipsa om rabatten nu när jag själv gjort det denna rätt pissiga torsdag. Sorry, vet att det är frustrerande att inte få veta vad som hänt men känner att jag behöver lite tid att processa det hela. Lovar att berätta allt snart!

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/6-bocker-man-maste-ha-last/