Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

7 ekologiska favoriter

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Jag får ofta frågor kring hud och hårvård och om jag kan ge tips på bra ekologiska produkter. Jag är ju långt ifrån något proffs på skönhetsfrågor MEN jag kan ju dela med mig av mina personliga favoriter och då de produkter jag själv använder just i detta nu!

Annons

Salt spray från Björn Axén – utan tvekan bäst enligt mig, får den där perfekta texturen som man vill ha!
Handkräm från Estelle&Thild, prisvärd och bra, står alltid vid handfatet.
Duscholja, en ny upptäckt för mig – helt perfekt då jag hatar att smörja in kroppen, den här gör jobbet redan i duschen! Från Dr Bronner
Deo, har tipsat om denna många gånger tidigare, en favorit från Weleda (reklamlänk via Apprl)
Maria Åkerberg gör peeling som man slipper ha dåligt samvete för att använda
Och så både nattkräm och dagkräm från Inika Organics. Så jäkla mjuka och goa.

Annons

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fars-dag-och-hostandet/