Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

6 magiska höstkappor

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Eftersom jag själv nu investerat i den perfekta höstkappan så tänkte jag bjussa på lite andra favoriter som jag kikade på innan jag gjorde mitt egna val. Svenska designers är faktiskt ruggigt bra på just kappor måste jag säga!? Här är sex fab kappor OCH ett guldtips för att kunna använda kappan länge, länge utan att frysa: investera i en tunn dunjacka att ha under, tar ingen plats och håller dig varm och elegant hela vintern. Här är ett exempel.  (reklamlänk via Apprl)

Annons

Ursnygg grå kappa i ullblandning och återvunnen polyester och snyggt mönster, från Cubus.  (reklamlänk via Apprl)
Snygg färg och skurning av både återvunnen ull och polyester, från House of Dagmar (reklamlänk via Apprl)
Älskar den här färgen på kappa från Filippa K i merinoull och kashmir.  (reklamlänk via Apprl)
Man vill ju ha ett brett skärp runt midjan tycker jag, Marville Road gör min favorit (reklamlänk via Apprl) .
Ruggigt snygg kappa med knappar fram i ull (80% ull, 20% polyester), från Stand Studio (reklamlänk via Apprl)
Rutigt mönster – drömmigt, och SÅ snyggt med rak passform, 100% ull, från HOPE (reklamlänk via Apprl)

Annons

Några ytterligare favoriter:

2 kommentarer till “6 magiska höstkappor”

 1. Åsa skriver: 04 november, 2020

  Hej! Inte för att vara kinkig (men det är väl just det jag är) men kan det vara så att du menar SKÄRNING istället för SKURNING? Kanske är det automatsk rättstavning men senaste dagarna har jag sett fler som använder just ordet skurning när jag tolkar det som att de menar skärning (från tillskärning).
  Nog med kritik. Älskar nämligen att läsa det du skriver och att det är en härlig blandning av högt och lågt. Ha det bäst!


  1. Nina Campioni skriver: 04 november, 2020

   Man får vara kinkig!! Det ska ju absolut vara skärning – osäker på om det är en autocorrect eller om det bara är så att jag skrivit snabbt och tänk ”vackert skuren” och så blev det som det blev 🙂 Men ja, tror också att din tolkning är korrekt!!
   så glad att du gillar att läsa bloggen!! Ha en härlig dag du också! <3


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/sa-bar-du-klanning-pa-vintern/