Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Sparat på min telefon

Sparat på instagram I veckan

Såg på Elsas blogg ett kul inlägg där hon visade upp sånt som hon sparat i sin telefon för framtida inspiration – och detta inspirerade mig till att sno detta tilltag, hoppas ni kommer gilla det precis som jag. Så här är alltså sex bilder jag sparat från Instagram senaste veckan och jag märker att det mesta av det handlar om inredning – kan det bero på att vi har ett helt jäkla hus att få ordning på plus ett helt sommarställe som ska renoveras färdigt!? Ja kanske.

Annons

Uppmanar också gärna dig att tipsa om dina bästa IG-konton för inspiration – gärna inredning och typ inspirerande människor som leder med sitt mod.

Annons

Ovan bild: Hur fint hos Anna Kubel? Älskar färgen på väggen och framför allt att väggen är fri från väggskåp – precis så vi vill ha i vårt framtida kök (när vi nu får ekonomi nog att fixa till det!?) Sparat på instagram I veckan

Ellens Skånelänga är ju en dröm i ordets rätta bemärkelse – jag har alltid dröm om en skånelänga och med Ellens estetik blir det ju inget annat än perfektion. Sparat på instagram I veckan

Följer Feministdelegationen och väldigt många andra konton som kämpar för jämställdhet för kraft och livsinspiration – och ett och annat smart inlägg som jag också kan återanvända till mitt andra insta-konto Tvquote!Sparat på instagram I veckan

Annons

Hur mysigt och smart (enkelt!??) tält hos Maria? Älskar färgerna i den här bilden och mysfaktorn hos syskonen och ser framför mig hur jag själv försöker mig på en liknande lösning här på landet!Sparat på instagram I veckan

Och så den här läskande drinken hos ett annat av mina egna konton Vattnet Går (haha, kul att jag sparar min egen bild!? sjukt) – receptjunkie som jag är sparar jag en massa recept som jag aldrig kommer göra… Sparat på instagram I veckan

Och så queen Victoria som lever vid världens vackraste plats (så avis) och har gjort om en lada på det här tjusiga sättet – vi har ju två lador här på landet som man gärna snor idéer till!

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/ekologisk-hallbar-klanning-fran-svenska-ores/