Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Höstlov, löptur och firande

Hej och välkommen till Blekinge! ÄNTLIGEN har jag fått igång bloggen – jag klantade nämligen till det rejält när vi åkte hemifrån i fredags. Jag packade ut allt vi skulle ha med oss ner till Blekinge, allt utom min egen väska. Och däri låg exakt allt jag behöver till jobbet – mikrofon till att spela in podd, dator, mina anteckningar och massa annat bra-att-ha-saker. Något irriterande. Därför blev jag lite sen med bloggandet idag eftersom jag nu lånar mammas dator och av olika anledningar tog det en evighet att få tag till mitt login till bloggen. Och här vill jag lite rikta lite kritik till Gmail – hur är det möjligt att ert sök är så dåligt!?

Annons

Ok, nog om det. Vi är iväg på vårt första familje-höstlov! Hurrraaaa! Blekinge bjussar på riktigt skönt höstväder. Så pass att vi kunnat sitta ute och fika, köra grill till lunch och överlag spenderat mycket tid ute. Det tackar vi för.

Annons

Vad gör NI på höstlovet, ni som har!?

Kusinerna snickrar lite.

Storkusinen lärde oss alla en ny lek – Gargaboll. Någon som känner till!? Tydligen leks det på skolgårdarna i Kalmar åtminstone. Väldigt kul och fartfylld lek, perfekt anpassad för köket. Ehemmm… Nytt är också att Rocco börjat experimentera med klänningar. Plötsligt blev han, rent objektivt såklart, om möjligt ÄNNU gulligare!?

Annons

Vi firade också inte mindre än TRE födelsedagar i helgen.  Kusin Charlie har fyllt år, mormor har fyllt år och morfar ska fylla år nu i början av november. Så Charlie firades till eftermiddagsfikat, mormor till huvudrätten och morfar till efterätten. Tre sånger, massor av hurra och lite paket på det. Härlig lördag!

På söndagen trotsade jag mina onda knän och gav mig ut på en liten löprunda för första gången på över ett år. Det gick bra, men antagligen mest för att jag sprang så himla sakta och detta eftersom jag då inte fått med mig en sport-BH så jag fick hela tiden springa och hålla ena handen för brösten, haha. Klantskalle. Men, skönt var det ändå – och så himla vackert höstigt!

Lite nöjd med mig själv ändå!?

Annons

Ett av alla mat-tillfällen under helgen. Ständigt bus med barnen. Det är en av våra kämpe-ämnen just nu med både Essie och Rocco – att sitta stilla och inte leka vid matbordet. Inte det lättaste.

Ber också om ursäkt för lite gryniga bilder – har inte photoshop och kan ställa in bildmåtten så det passa bloggen så blir lite tungt och grynigt den här veckan, hoppas ni har överseende med mitt klantiga leverne.

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/veckans-bast-kladda-109/