Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

a Day in the life

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

God förmiddag, det är FREDAG! Och inledningen på höstlovet för väldigt många inkl oss för första gången som familj. Essie är mycket peppad och själv är jag också oerhört glad över en hel vecka utan att behöva ställa klockan. Nu kommer vi ju vakna ändå kl 06:30 säkert men KÄNSLAN att inte behöva är ändå allt!

Annons

Jag tänkte att ni skulle gå haka på en helt vanlig dag igen så vi kör direkt. Gårdagen inleddes (efter lämning av barn) med en pressfrukost och det här är nog den första pressfrullen jag varit på sedan Covid drämde till oss. Det kändes ovant men otroligt härligt samtidigt. Det är ju av naturliga skäl väldigt få events just nu och jag tycker ärligt att det är SÅ skönt men ibland är det ju såklart oerhört lyxigt att få ta del av nyheter samtidigt som man får träffa mysiga människor. Som Will och Vickan ovan som idag berättade om nya innovativa sminkmärket Base of Sweden.  (reklamlänk via Apprl)

Annons

Frukosten var väldigt coronasafe då man fick sitt egna lilla bord och bra avstånd oss emellan. Hej hej Forni och Fahrman!

Efter det körde jag (kommer sakna bil alltså, inser det mer och mer, kommer bli en jobbig vinter) till naprapaten, har extremt ont i ländryggen och behöver träna upp den. Kom försent med två minuter eftersom jag VÄGRADE testa en annan parkeringsplats då det krånglade – kunde bara inte ge mig. Till slut gick det.

Hammarby Sjöstad – ändå vackert ställe att bo på alltså!?

Annons

När jag ändå var i de krokarna körde jag förbi Sickla och handlade halloween-grejjer på Stockholms Stadsmission. Trodde Essie skulle sparka bakut för att jag inte köpt en PERFEKT kostym så som hon ville ha den, men hon blev överlycklig över mitt hopplock. YES!

Sen underbar lunch bestående av ostmackor – alltså kan se fattigt ut men gräddost – hellooooo, älskar!

Sen fotade jag ett samarbete med en superbra cykeltjänst som ni snart kommer få veta mer om!

Annons

Och så hann jag med lite datorjobb också innan det var dags att hämta barnen.

Jag hann också hösta lite i trädgården innan det blev för mörkt, hortensian har redan frusit rejält – slängde över en jutesäck på den och hoppas på det bästa!

Och sen avslutade jag dagen med att laga en riktigt smarrig palak paneer – så jäkla nöjd med mig själv. Sen helt slut och gick och lade mig så fort barnen somnat….snaaaaark!

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/digibarn/